• newsbjtp

ʻepekema | mea ho'oma'ema'e ho'oma'ema'e maka - arbutin Mahele 'Elua

ʻO ka hana keʻokeʻo o arbutin

ʻO ka maʻiʻo a me ka māhele ʻana omelanin  ʻo ia nā kumu nui e hoʻoholo ai i ka hohonu o ka waihoʻoluʻu ʻili. Hoʻokumu ʻia ka Melanin i nā melanocytes i ka papa basal o ka epidermis ʻili. Hoʻokumu ʻia ia mai tyrosine ma lalo o ka hana a tyrosinase ma o ke ʻano o nā hopena biochemical paʻakikī. Hoʻololi ʻia ia mai ka papa basal a i ka papa waho o ka epidermis mai loko i waho ma o nā synapses. E kala i ka ʻili.

ʻili arbutin

Loaʻa iā Tyrosinase ka hana tyrosine hydroxylase (hoʻopiʻi i ka tyrosine e hana i ka dopa) a me ka hana dopa oxidase (hoʻopili i ka dopa e hana i ka dopaquinone). I ke kaʻina hana o ka melanin, lawelawe ʻo ia ma ke ʻano he enzyme palena nui. Hoʻoholo kāna hana i ka nui o ka melanin i hana ʻia.

Arbutin He mea hoʻopale tyrosinase hiki ke hoʻopaʻa pono i ka hana tyrosinase me ka ʻole o ka hoʻopili ʻana i ka hoʻonui ʻana o ka cell. Hoʻokūkū ʻo ia no ka hoʻopaʻa ʻana i ka dopa ma o kāna hoʻopaʻa pololei ʻana i ka tyrosinase. kahua, poloka i ka synthesis o ka dopa a me ka dopaquinone, no laila ke keakea nei i nā melanocytes a pale i ka hana ʻana o ka melanin. I ka manawa like, loaʻa iā ia ka hana o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka melanin i hoʻokumu ʻia, e wikiwiki ana i ka decomposition a me ka excretion o ka melanin, e hōʻemi ana i ka pigmentation ʻili, a me ka wehe ʻana i nā kiko a me nā freckles.

arbutin

Kelepona kelepona: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Logo pūnaewele kūhelu

 


Ka manawa hoʻouna: Feb-23-2024