• newsbjtp

ʻepekema | mea hoʻomaʻemaʻe keʻokeʻo maka mea - arbutin Mahele ʻekahi

I Pepeluali 2023, ua hoʻopuka ka European Union Scientific Committee for Consumer Safety (SCCS) i ka manaʻo hope loa e pili ana i ka palekana.α-arbutinaβ-arbutini nā mea hoʻonaninani, a ʻo ka hopena keʻokeʻo o ka arbutin hoku hōkū i hoʻomaka hou i ka hopohopo i ka ʻoihana.

He aha ka arbutin?

ʻO Arbutin (Arbutin), i kapa ʻia ʻo arbutin, inoa kemika 4-hydroxyphenyl-D-glucopyranoside, pili molecular kaumaha he 272.25, he glycoside kūlohelohe mai nā mea kanu ʻōmaʻomaʻo, nui nā mea kanu maloʻo, e like me ka palaoa, ka pea, rhododendraceae hua waiwai. i nā mea hoʻonā, nā kristal aciculate keʻokeʻo a i ʻole ka pauka, Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai wela, methanol, ethanol a me propylene glycol, propylene glycol, insoluble i ka etera, chloroform, petroleum ether a me nā mea hoʻoheheʻe ʻē aʻe.

hale kūkulu

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ʻo Arbutin i ke ʻano α a me ke ʻano β e like me ke ʻano like ʻole. Ua kapa ʻia ka α-arbutin he 4-hydroxyphenyl-α-D-glucopyranoside, a ua kapa ʻia ka β-arbutin he 4-hydroxyphenyl-β-D-glucopyranoside. ʻO ka Alpha-arbutin kahi isomer ʻokoʻa o ka β-arbutin, a ʻo kāna mea paʻa glucoside e kū pono ana i ka β-arbutin (e nānā i ke kiʻi).

Kelepona kelepona: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Logo pūnaewele kūhelu


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2024