• newsbjtp

ʻepekema kaulana i ka lāʻau lapaʻau Kina | Nā hopena kupanaha o Coenzyme Q10

Coenzyme Q10 ʻo ia wale nō ka mea coenzyme Q i loko o ke kino kanaka, ʻike ʻia hoʻi ʻo ubiquinone. Ua hōʻike ʻia ʻo Coenzyme Q10 he antioxidant, free radical scavenging, anti-tumor a hoʻomaikaʻi i nā hopena immunity kanaka, ma laila e hoʻomaha ai i ka luhi a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hoʻoikaika kino, a me ka anti-aging. A me nā hopena olakino like ʻole e like me ka pale cardiovascular.

ʻekahi,Nā hana physiological o ka coenzyme Q10

1. Hoʻopaneʻe ka radical manuahi a me ka hana antioxidant (hoʻopaneʻe i ka ʻelemakule anani)

Aia ʻo Coenzyme Q10 i ʻelua mau mokuʻāina: hoʻemi ʻia a hoʻoneʻe ʻia. Ma waena o lākou, ua maʻalahi ka coenzyme Q10 i hoʻemi ʻia a hiki ke pale i ka peroxidation o nā lipids a me nā protein a me ka scavenge free radicals. E ho'ēmi i ke koʻikoʻi oxidative, he hopena maikaʻi ʻole ia i hana ʻia e nā radical manuahi i loko o ke kino a he kumu nui ia e alakaʻi ai i ka ʻelemakule a me ka maʻi. ʻO Coenzyme Q10 kahi antioxidant maikaʻi a me ka scavenger radical manuahi e hiki ke hoʻolohi i ka pōʻino i hana ʻia e ke koʻikoʻi oxidative.Coenzyme Q10 hiki ke hoʻomaikaʻi i ka bioavailability o ka ʻili, hoʻoponopono i ka ʻili, hoʻonui i ka neʻe ʻana o nā keratinocytes, hoʻomaikaʻi i ka mana antioxidant o nā ʻili ʻili, kaohi ʻana i ka ʻelemakule o ka ʻili, a hoʻokō i ka hopena therapeutic ma dermatitis, acne, bedsores, ʻili ʻili a me nā maʻi ʻili ʻē aʻe. Hiki i ka Coenzyme Q10 ke hoʻoikaika i ka hoʻokumu ʻana o nā cell epithelial a me ka benignization o ka ʻiʻo granulation, pale i ka hoʻokumu ʻana i ka ʻili, a hoʻoikaika i ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili; pale i ka hana o ka phosphotyrosinase, pale i ka hana ʻana o ka melanin a me nā wahi ʻeleʻele; e hoʻemi i ka hohonu o nā wrinkles, hoʻomaikaʻi i ka ʻili dullness; a hiki ke hoʻonui i ka ʻike ʻia ʻO ka hoʻonui ʻana o nā amino acids e hoʻonui i ka ʻili o ka ʻili; he hopena maikaʻi ia i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻili ʻili, e hōʻemi ana i nā wrinkles, a me ka hoʻihoʻi ʻana i ka maʻalahi o ka ʻili, elasticity a me nā waiwai moisturizing.

Nā hopena kupanaha o Coenzyme Q10

2. Hoʻonui i ka palekana o ke kanaka a me ka anti-tumor

E like me ka makahiki 1970, ua hōʻike ʻia nā haʻawina kūpono e hiki ke hoʻonui i ka hana o nā ʻiole o ke kino i ka lawe ʻana i ka coenzyme Q10 i ka pepehi ʻana i ka bacteria, hoʻomaikaʻi i nā pane antibody, a hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana i ka nui o nā immunoglobulins a me nā antibodies. Nikbakht et al. ua aʻo ʻia i ka wā i lawe ai nā kāne ʻōpio iā Coenzyme Q10 ma hope o nā hoʻokūkū hoʻokūkū, ua hoʻemi nui ʻia ka nui o nā neutrophils i loko o kā lākou plasma. No laila, manaʻo lākou he mea maikaʻi ʻo Coenzyme Q10 i ka pale ʻana i ka ʻōnaehana pale ʻana o nā mea pāʻani a hoʻonui i ka pale ʻana o ke kino. No ka poʻe maʻamau, ʻo ka lawe waha ʻana i ka Coenzyme Q10 ma hope o ka hana nui ʻana hiki ke hoʻomaikaʻi i ka luhi kino a hoʻonui i ka ikaika o ke kino.

ʻO ka noiʻi i nā makahiki i hala iho nei ua hōʻike ʻia ʻo coenzyme Q10, ma ke ʻano he mea hoʻoikaika kino ʻole o ke kino, hiki ke pāʻani i ka hana maikaʻi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kino o ke kino a me ka anti-tumor, a he hopena koʻikoʻi i ka maʻi maʻi metastatic holomua.

3. Hoʻoikaika i ka mana o ka naʻau a hoʻonui i ka mana o ka lolo

ʻO Coenzyme Q10 kekahi o nā mea nui loa i loko o ke kino o ke kanaka. He kiʻekiʻe loa kona ʻike i ka myocardium. Inā nele, e hoʻomāhuahua ka hana o ka naʻau, e alakaʻi i ka maikaʻi ʻole o ke kahe koko, hoʻemi ʻia ka hana naʻau, a hiki i ka maʻi puʻuwai. ʻO nā hopena koʻikoʻi o ka coenzyme Q10 ma ka myocardium ʻo ia ka hoʻolaha ʻana i ka phosphorylation oxidative cellular, hoʻomaikaʻi i ka metabolism myocardial energy, hoʻemi i ka pōʻino ischemia i ka myocardium, hoʻonui i ke kahe koko cardiac, hoʻomaikaʻi i ka congestion mau a kū i ka arrhythmias, pēlā e pale ai i ka myocardium. Hoʻonui i ka hana naʻau a hāʻawi i ka ikehu kūpono no ka myocardium. Hōʻike nā haʻawina maʻi ma mua o 75% o nā mea maʻi maʻi puʻuwai i hoʻomaikaʻi nui i ko lākou kūlana ma hope o ka lawe ʻana iā Coenzyme Q10. ʻO ka Coenzyme Q10 kahi mea hana metabolic e hiki ai ke hoʻoulu i ka hanu cellular, hāʻawi i ka oxygen a me ka ikehu i nā cardiomyocytes a me nā cell lolo, mālama i nā cell i kahi kūlana maikaʻi a olakino, a no laila e pale i nā hanana cardiovascular a me ka cerebrovascular.

4. Hoʻoponopono i nā lipids koko

ʻOiai e hoʻohaʻahaʻa ana i nā lipids koko, hoʻopaʻa pū nā statins i ka synthesis kūʻokoʻa o ke kino o ka coenzyme Q10. No laila, pono ka poʻe me ke koko kiʻekiʻe e lawe i ka coenzyme Q10 i ka wā e lawe ai i nā statins e loaʻa ai kahi hopena hoʻohaʻahaʻa lipid maikaʻi. Hiki i ka Coenzyme Q10 ke hōʻemi i ka ʻike o ka lipoprotein haʻahaʻa haʻahaʻa i hōʻino i ke kino o ke kanaka, pale i ka lipoprotein haʻahaʻa haʻahaʻa mai ke komo ʻana i loko o ka lua o ka endothelial cell, hoʻemi i ka hoʻokumu ʻana o nā lipids ma ka paia o loko o ke aʻa, a pale i nā lipids mai ka hana ʻana i ka atherosclerotic. nā pā ma ka ʻiʻo o nā kīʻaha koko. , ʻoiai e hoʻonui ana i ka hana o ka lipoprotein kiʻekiʻe kiʻekiʻe, e wehe koke i nā ʻōpala, nā meaʻawaʻawa a me nā plaques i hana ʻia ma ka paia o loko o nā kīʻaha koko, hoʻoponopono i nā lipids koko a pale i ka hoʻokumu ʻana o ka atherosclerosis.

coenzyme Q10

ʻelua、Ka palekana o Coenzyme Q10

ʻAʻohe kiʻekiʻe kiʻekiʻe o Coenzyme Q10 i ke kino o ke kanaka ma ka hānau ʻana, akā hiki ke kiʻekiʻe ma kahi o 20 mau makahiki. I ka piʻi ʻana o ka makahiki, e emi mālie ana ka Coenzyme Q10 i loko o nā ʻāpana like ʻole a me nā ʻiʻo o ke kino, a ʻoi aku ka nui o ka Coenzyme Q10 i loko o ka puʻuwai. Ke emi iho nei ka ʻike o Coenzyme Q10 i loko o ke kino o ke kanaka e 25% I ka wā e hiki mai ana, e kū mai nā maʻi like ʻole, no laila pono nui ka hoʻohui ʻana o Coenzyme Q10. ʻO ka hiʻohiʻona kupaianaha o Coenzyme Q10 ʻo ia ka mea ʻawaʻawa ʻole, non-teratogenic a ʻaʻohe hopena ʻaoʻao ʻike ʻole, a palekana loa no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau. ʻO Coenzyme Q10, ʻo ia kekahi o nā coenzymes koʻikoʻi i ke kino o ke kanaka, hoʻohana nui ʻia i ka mālama olakino.

Kelepona kelepona: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Logo pūnaewele kūhelu

 


Ka manawa hoʻouna: Feb-26-2024