• newsbjtp

Pono nā ʻano kanaka 6 e hoʻohui i ka coenzyme Q10? ʻO ka ʻoiaʻiʻo, e haʻi aku wau iā ʻoe i ka ʻāpana ʻekolu

ʻOCoenzyme Q10palekana?
Ka hopena: palekana.
Loaʻa ka Coenzyme Q10 i loko o ke kino kanaka a me nā ʻano holoholona a me nā mea kanu.
Hōʻike nā noiʻi ʻaʻole loaʻa nā hopena ʻona a i ʻole nā ​​hopena ʻaoʻao i ka ʻai lōʻihi o nā meaʻai me ka Coenzyme Q10. ʻO ka hopena o nā hopena liʻiliʻi liʻiliʻi ma lalo o 1%, ʻoi aku ka nui o ka nausea, ke poʻo, ka nele o ka ʻai, a me nā mea ʻē aʻe. ʻAʻole kūpono ka lawe ʻana i ka Coenzyme Q10 me nā allergies.

Mahele 4
ʻO wai ka mea pono e hoʻohuiCoenzyme Q10?
Ka hopena: ʻO kekahi mau maʻi me nā maʻi genetic.
Hiki i ke kino o ke kanaka ke hana maoli i ka Coenzyme Q10. I ka lōʻihi o kou kino ma ke kūlana maʻamau, ʻaʻole ʻoe e nele. No laila, ʻaʻole hemahema ka poʻe e ʻai ana i ka meaʻai kaulike a ʻaʻole koho i ka CoQ10.

Coenzyme Q10 1

ʻAʻohe mau hōʻailona maʻamau ka nele o Coenzyme Q10, a ʻaʻole maopopo i ke ʻano o ka ʻike ʻana i kona pae i loko o ke kino a inā pono e hoʻohui ʻia.
No laila, ke ʻōlelo nei kekahi mau ʻatikala, "ka paʻa pinepine o ka umauma a me ka pōkole o ka hanu, a me ka manaʻo ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hanu ma muli o ka nele o ka coenzyme Q10″, he mea lapuwale ia!
ʻO ka poʻe wale nō me ka coenzyme Q10 deficiency kūikawā, e like me ka poʻe maʻi me ka genetic coenzyme Q10 deficiency syndrome, pono e lawe i nā mea hoʻohui coenzyme Q10 ma lalo o ke alakaʻi a ke kauka.
hōʻuluʻulu manaʻo
He mea maikaʻi ʻo Coenzyme Q10, akā ʻo ka poʻe e hoʻonui i kona hopena a hoʻohuli nui iā ʻoe e lawe iā ia he mea ʻino.
ʻAʻole hiki ke lawe wale ʻia ka Coenzyme Q10 ma ke ʻano he lāʻau;
ʻAʻole hiki i ka Coenzyme Q10 ke hoʻoponopono i nā pilikia āpau.

e hoʻomanaʻo:
1. Inā hoʻohana ʻia ʻo Coenzyme Q10 ma ke ʻano he lāʻau lapaʻau a i ʻole he meaʻai olakino, ma ka hapanui o nā hihia hiki ke pāʻani wale i kahi kuleana kōkua.
2. Hiki i kekahi poʻe ke pōmaikaʻi mai ka hoʻonui ʻana i ka Coenzyme Q10 i nā huina kūpono, akā ʻaʻole ia e hoʻonā i nā pilikia āpau.
3. Inā pono ʻoe e hoʻohui i ka Coenzyme Q10, pono ʻoe e lawe iā ia ma lalo o ke alakaʻi a ke kauka a lāʻau lapaʻau paha.

Kelepona kelepona: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Logo pūnaewele kūhelu

 


Ka manawa hoʻouna: Feb-29-2024