Leave Your Message
Nā hana a me nā hana o NMN

Nuhou Hui

Nā hana a me nā hana o NMN

2024-08-19 14:04:45
1. Hoʻopaneʻe i ka ʻelemakule
Mālama ʻo NAD + i ke kamaʻilio kemika ma waena o ka nucleus cell a me ka mitochondria. Inā nāwaliwali kēia kamaʻilio ʻana, e alakaʻi ia i ka emi ʻana o ka mitochondrial, kahi kumu nui o ka ʻelemakule cellular.
1(12)8nj

2. Kāohi i ka maʻi diabetes
NMNhiki ke hoʻoulu i ka hana insulin a hoʻoikaika i ka decomposition o nā momona a me nā polysaccharides, a laila e hōʻemi i ka hopena o ka maʻi diabetes.

3. Kāohi i nā maʻi cardiovascular a me ka cerebrovascular
ʻO ka oxidation o ka lipoprotein haʻahaʻa haʻahaʻa kahi kumu nui o ka arteriosclerosis, a hiki i ka NMN ke hoʻonui i ka lipoprotein kiʻekiʻe kiʻekiʻe, e hoʻemi i ka oxidation o ka lipoprotein haʻahaʻa haʻahaʻa, hoʻonui i ka paʻa o nā plaques atherosclerotic, a hoʻomaikaʻi i ke kahe koko.

1(13)wf3
4. Hoʻonui i ka palekana
Hiki i ka NMN ke hoʻoikaika i ka hana ʻana o nā antibodies e nā pūpū spleen, hoʻonui i ka hana o nā cell T immune, hoʻoulu i ka hana ʻana o nā immunoglobulins i loko o ke kino, a he hopena koʻikoʻi koʻikoʻi.

5. E ho'ēmi i ka maʻi 'aʻai
Hōʻike nā hopena hoʻokolohuaNMNloaʻa nā waiwai anti-AI koʻikoʻi. Hiki i ka NMN ke hoʻoulu i ka transferase i loko o ke ake, a ʻoi aku ka ʻike o ka hopena ma mua o ka β-carotene; Hiki iā ia ke hōʻemi i ka pilikia o AI i hoʻokumu ʻia e ka aflatoxin, a he hopena maikaʻi hoʻi i ka hōʻemi ʻana i ka helu a me ka nui o nā pūnaewele maʻi ate i hoʻokomo ʻia e aflatoxin.

6. Kōkua i ka metabolism waiʻona
Hoʻokaʻawale ʻia ka metabolism waiʻona i ʻelua mau ʻanuʻu. ʻO ka mua, hoʻololi ʻia i acetaldehyde ʻona, a laila hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka ʻakika acetic ʻinoʻino. Pono kēlā me kēia ʻanuʻu e hilinaʻi i ka catalysis o nā coenzymes.
1 (15)e6m
8. Hoʻomaikaʻi i ka hiamoe
PākuʻiNMNhiki ke hoʻonui i ka pae o NAD + i loko o ke kino, a pili pū kekahi NAD + i ka uaki olaola. No ka poʻe me ka lawa ʻole o ka hiamoe a me ka hana maʻamau a me ka hoʻomaha, hiki ke hoʻonui i ka pae NAD + i ke kino ke kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka uaki olaola a hoʻihoʻi iā ia i kahi kani circadian maʻamau.
42d7
Kāhea iā mā˚ou
Kelepona kelepona: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819
No ka mea ʻaʻole paʻa ʻo NAD + i ke kaiapuni a loaʻa ke kaumaha molekala nui ʻaʻole hiki ke hoʻopili pololei ʻia, ʻaʻole hiki ke hoʻohui ʻia i waho.

Hoʻopili i ka ʻoihana transplantation no nā makahiki he nui
E hoʻomalu pono i ke kohoʻana i nā mea waiwai a hoʻokumu i kahi kumu kanu
ʻO ka hoʻokolohua hoʻokolohua maʻamau, hana kiʻekiʻe
Epimedium extract, ʻoihana mākou
Hāʻawi maikaʻi loa, hoʻokipa e kau i kahi kauoha!

No ka mea hou akuʻIkepilie pili ana i kā mākou huahana a me nā lawelawe e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

Kelepona kelepona: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819
4yuc