• newsbjtp

Wehe ʻOmaomao

Wehe kī ʻōmaʻomaʻohiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he oxidant kūlohelohe i ka meaʻai, no ka mea, ʻoi aku ka maikaʻi o kāna mea nui, tea polyphenols, ma mua o nā antioxidants synthetic BHA, BHT, TBHQ, PG, VE, VC, etc., i hoʻohana nui ʻia i ka mākeke, ma nā huaʻōlelo. nā waiwai antioxidant, palekana, a i ʻole ke kumu kūʻai o ka hoʻohana. Hiki ke hoʻohana ʻia ka extract kī ʻōmaʻomaʻo ma ke ʻano he mea hoʻohui maikaʻi loa no nā mea hoʻonaninani a me nā kemika i kēlā me kēia lā, me nā hopena antibacterial ikaika a me nā enzyme inhibitory. Hiki iā ia ke pale a mālama i nā maʻi ʻili, nā allergies ʻili, wehe i nā puaʻa ʻili, palaho niho, plaque niho, periodontitis, a me ka hanu ʻino, etc.

img (7)

Nā hopena mālama ola kino:

[Ka hopena hoʻohaʻahaʻa lipid]

Hiki i nā polyphenols kī ke hoʻemi nui i ka nui o ka cholesterol, triglycerides, a me ka lipoprotein cholesterol haʻahaʻa haʻahaʻa o hyperlipidemia, a ma ka manawa like ka hopena o ka hoʻihoʻi ʻana a me ka pale ʻana i ka hana endothelial. ʻO ka hopena hoʻohaʻahaʻa lipid o nā polyphenols kī kekahi o nā kumu nui e hiki ai i ke kī ke kōkua i ka poʻe paʻakikī e hoʻemi i ke kaumaha.

[Ka hopena antioxidant]

Hiki i nā polyphenols kī ke ālai i ke kaʻina hana lipid peroxidation a hoʻonui i ka hana o nā enzymes i loko o ke kino o ke kanaka, a laila e pāʻani ana i kahi hopena anti-mutation a anti-cancer.

[Ka hopena hoʻopaʻa ʻana i ka tumor]Hiki i nā polyphenols kī ke keʻakeʻa i ka synthesis o ka DNA cell tumor a hoʻoulu i ka haki ʻana o ka DNA mutant, no laila ke kāohi nei i ka helu synthesis o nā pūnaewele tumora a ke keʻakeʻa nei i ka ulu a me ka hoʻonui ʻana o nā maʻi maʻi.

[Ka hopena bactericidal a detoxifying]

Hiki i nā polyphenols kī ke pepehi i ka botulinum toxin a me nā spores a keʻakeʻa i ka hana o nā exotoxins bacteria. He hopena antibacterial kona i nā pathogens like ʻole e hoʻoulu ai i ka maʻi maʻi, ka ʻōpū hanu a me nā maʻi ʻili. He hopena pale koʻikoʻi ko tii polyphenols ma Staphylococcus aureus a me Bacillus proteus e hoʻoulu ai i nā maʻi suppurative, kuni, a me ka ʻeha.

[Hanaover a me nā hopena pale ate]ʻO ka pōʻino o ka ate i ka waiʻona ke kumu nui ʻia e ka pōʻino radical manuahi i hana ʻia e ka ethanol. ʻO nā polyphenols kī, ma ke ʻano he manuahi radical manuahi, loaʻa ka hopena o ka pale ʻana i ka pōʻino o ka ate.

img (8)

[Ka hopena detoxification]

ʻO ka haumia kaiapuni koʻikoʻi loaʻa nā hopena ʻona i ke olakino kanaka. Loaʻa i ka polyphenols kī i ka hopena adsorption ikaika i nā metala kaumaha a hiki ke hana i nā paʻakikī me nā metala koʻikoʻi e hoʻohua ai i ka ua, he mea maikaʻi ia e hōʻemi i nā hopena ʻona o nā metala kaumaha ma ke kino o ke kanaka. Eia kekahi, loaʻa i nā tii polyphenols nā hopena o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o ka ate a me ka diuresis, no laila he hopena maikaʻi ka anti-alkaloid poisoning.

[Hoʻonui i ka palekana o ke kino]

Hiki i ka tii polyphenols ke hoʻoikaika i nā loli i ka hana antibody ma o ka hoʻonui ʻana i ka nui o ka immunoglobulin kanaka a mālama iā ia i kahi kiʻekiʻe, ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ka palekana holoʻokoʻa o ke kino kanaka a hāpai i ka hana hoʻoponopono ponoʻī o ke kino.

img (3)

Kāhea iā mā˚ou

Kelepona kelepona: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Hoʻopili i ka ʻoihana transplantation no nā makahiki he nui
E hoʻomalu pono i ke kohoʻana i nā mea waiwai a hoʻokumu i kahi kumu kanu
ʻO ka hoʻokolohua hoʻokolohua maʻamau, hana kiʻekiʻe
Epimedium extract, ʻoihana mākou
Hāʻawi maikaʻi loa, hoʻokipa e kau i kahi kauoha!

No ka mea hou akuʻikee pili ana i kā mākou huahana a me nā lawelawe e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-26-2024